Veranda zonnewering

SuperSummer veranda-zonwering is de meest ideale temperatuurregelaar voor uw veranda. De SuperSummer buitenzonwering zorgt voor een aangename temperatuur onder uw veranda en zorgt er bovendien voor dat u geen last heeft van zonnestralen die u het zicht belemmeren.

Bovenop uw veranda

SuperSummer veranda-zonwering wordt bovenop uw veranda geplaatst, waardoor een prachtig harmonieus geheel wordt gevormd. De schoonheid en functionaliteit van uw veranda komt met de SuperSummer veranda-zonwering optimaal tot zijn recht. Via geleiders glijdt het door u gekozen doek vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw veranda. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten.

Puur genieten

Wanneer u kiest voor de SuperSummer veranda-zonwering, kiest u voor puur genieten van de bijzondere sfeer onder uw veranda, onder alle omstandigheden. SuperSummer veranda-zonwering kan uit één stuk gemaakt worden tot een breedte van zes meter en een uitval van vijf meter. Voor grotere oppervlakten kunnen meerdere systemen probleemloos aan elkaar gekoppeld worden.

Zonwering van de toekomst

De afgelopen weken kozen al vele tientallen voor SuperSummer veranda-zonwering. Naar verwachting zet deze trend de komende tijd nog wel even door.