Heeft u een nieuwe badkamer nodig?

Zelf doen, samen doen of laten doen? Van een doordacht ingerichte badkamer heeft u een leven lang plezier. Elke dag opnieuw. Bovendien verhoogt een mooie badkamer de waarde van uw huis. Een badkamer bouwen is iets dat je meestal maar één keer in je leven doet. Het is dan ook een hele investering. Tenslotte moeten niet alleen de aanschafprijs van alle materialen, maar ook installatiekosten en arbeidsloon worden betaald.

U hoeft natuurlijk niet alles te laten doen. Samen met Badshop een badkamer bouwen kan ook! Met eenvoudige werkzaamheden kunt u fors op de post arbeidsloon besparen. Bijvoorbeeld door de sloopwerkzaamheden in uw oude badkamer voor eigen rekening te nemen. Of door te helpen met het afvoeren van bouwafval. Misschien kent u iemand die kan
tegelzetten of stucen? Vooraf wordt besproken welke werkzaamheden u zelf kunt uitvoeren.

Als u uw tijd liever anders besteedt, kunt u het ontwerp en de installatie van uw badkamer ook van A tot Z aan ons overlaten. Van mokerslag tot laatste schroef. Badshop verzorgt het allemaal. Alle Badshop-vestigingen zijn aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installateurs (VNI). Erkende installateurs regelen alles wat bij het bouwen van een badkamer komt kijken. Voor de bouw van een badkamer zijn veel verschillende disciplines nodig: van loodgieter en tegelzetter tot elektricien en verwarmingsmonteur.

Helemaal zelfstandig een badkamer bouwen kan vanzelfsprekend ook. Omdat een badkamer doorgaans een leven lang meegaat, is het geen overbodige luxe om te investeren in producten van een goede kwaliteit. Bij de Badshop kunt u ook terecht voor losse onderdelen tegen verrassend lage prijzen! Daarmee kunt u geheel zelfstandig aan de slag. En bij Badshop kunt u terecht voor advies.

Als uw badkamer voorzien is van mooie badkamer-meubelen, kan u er voor kiezen om verder niets aan de aankleding te doen. U kan bijvoorbeeld een houten-wereldkaart ophangen op de kale witte muur ter decoratie.

Ook als u één aspect van uw badkamer wilt veranderen, kunt u bij de Badshop terecht. Uw douchecabine ombouwen tot stoomcabine bijvoorbeeld, of uw standaard toiletcombinatie vervangen door een hangend toilet. Badshop weet hoe het moet! Zonder verbouwing van sfeer veranderen kan overigens ook. Bijvoorbeeld met een bijzonder badmeubel of met een nieuwe lijn accessoires.